Karateliiton kesäleirillä Pajulahdessa mahtava meininki

0

Karateliiton kesäleiri järjestettiin liikuntakeskus Pajulahdessa 20.-21.5.2017. Leiri keräsi kaikkiaan noin 150 osallistujaa. Tämän vuoden leirillä keskityttyyn lajiharjoitteluun ja kahtena edellisenä vuotena ohjelmassa ollut seikkailupuisto jäi pois, johtuen viime vuoden osallistujien palautteesta, jossa toivottiin enemmän harjoituksia.

Leirin valmennuksesta vastasivat Karateliiton vastuuvalmentajat. Kumitessa Kai Keinänen, Petri Toivanen, Jussi Säilä ja Eki Luukka. Katavalmennuksesta vastasivat Pasi Hirvonen ja Mika Virkkunen. Leiriohjaajina toimivat Hanna Saario, Jaana Perttilä sekä Jani Mantere. Leiriohjaajat katsoivat nuorempien harjoittelijoiden perään ja vastasivat että harjoitusten ulkopuolella kaikki sujui. Hienoa oli nähdä myös useita seuravalmentajia leirillä karatepukupäällä, osallistuen itse harjoituksiin, sekä oman seuran harrastajia ohjaten.

Osa harjoituksista oli kaikille yhteisiä, niissä keskityttiin karaten perusasioihin ja kehon hallintaa. Muissa harjoituksissa harjoittelijat saivat valita, osallistuivatko he kumite vai kata harjoituksiin tai vaikka molempiin.

Kesäisen sään suosiessa osa treeneistä järjestettiin ulkona, Iso-Kukkanen järven rannalla.

Kesäleiri järjestetään myös ensi vuonna, leirin ajankohta on 19.-20.5.2018.

Jaa somessa.

Jätä vastaus